Meniu principal
Spaţiul meu
Europa-Agromecanica.ro vă oferă sfaturi pentru cumpărarea și vânzarea în deplină siguranță a utilajelor Dvs. agricole second hand!

Sfaturi pentru cumpărătorii de mașini agricole second hand

Comparați prețurile tractoarelor agricole similare

Atenție la prețurile prea scăzute sau prea ridicate în comparație cu tractoare de la mărci similare și cu un număr echivalent de ore de funcționare.

Contactaţi vânzătorul

Preferați contactele prin telefon. Verificați ca prefixul numărului de telefon primit să corespundă țării vânzătorului. Evitați să apelați numere ce încep cu 08, este vorba de numere cu suprataxă.

Informați-vă despre istoric

Chiar dacă anunțul prezintă detaliat caracteristicile tehnice, nu ezitați să întrebați vânzătorul despre condițiile în care a fost utilizată mașina agricolă.

Controlați starea tractorului

Dacă aveți posibilitatea, mergeți în locație pentru a testa tractorul sau utilajul și pentru a verifica absența unor anomalii vizibile (furtunuri hidraulice, scurgeri de ulei, motor, etc.).

Verificați documentele

Cu ocazia tranzacției, vânzătorul trebuie să vă furnizeze facturile de întreținere și rapoartele verificărilor generale periodice.

Vânzător suspect?

Echipa noastră verifică sistematic identitatea vânzătorilor profesioniști care depun anunțuri pe Europa-Agromecanica.ro. Dacă, totuși, aveți dubii sau vă confruntați cu o problemă cu un vânzător, nu exitați să ne-o semnalați.